Код: AMARB-L18-2600

Батарея Fenix ARB-L18-2600 18650

Код: AMARB-L18-2600
(1)

Є в наявності

580 грн.
(0)
Кількість: 2
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Батарея Fenix ARB-L18-2600 18650 який працює на літій-іонній основі. Його розмір відповідає стандарту 18650. Це популярний тип елементів живлення, який використовується у багатьох фірмових ліхтарях Fenix різного призначення, а також в інших приладах.

Як і інші літій-іонні акумулятори, ARB-L183500 майже не розряджається, коли лежить без використання. Зберігати його рекомендується зарядженим приблизно на 70%. До речі, від дуже сильної розрядки, як і від перезарядки, ця модель захищена. Також в акумуляторі вбудовано декілька елементів для захисту від перегрівання: з боку катода, анода та мікропориста прокладка в середині елемента живлення.

Fenix ARB-L18 можна багаторазово перезаряджати, що, в результаті, знижує вартість кожного використання цього елемента живлення. Виробники запевняють, що навіть після п'ятисот циклів перезаряджання, акумулятор збереже три чверті своєї початкової ємності. Коли ARB-L18 вичерпає свій робочий ресурс, його варто замінити на новий акумулятор. Для зарядки цього елемента живлення підійдуть пристрої із силою струму 1А. Максимальне значення для заряджання — 2А. Інженери компанії Fenix рекомендують використовувати зарядні фірмові пристрої ARE-C1, ARE-C2, ARE-Х1. Проте якісні зарядні пристрої інших брендів теж підійдуть.

Щоб акумулятор без проблем відпрацював свій потенціал, все ж таки слід дотримуватися правил використання літій-іонних елементів живлення, у тому числі, берегти його від намокання.

Особливості:

  • літій-іонний електроліт;
  • вбудований захист від перегрівання;
  • захищеність від короткого замикання;
  • можливість багаторазової перезарядки;
  • низький відсоток саморозрядження акумулятора.

Технічні характеристики:

  • ємність елемента живлення: 2600 мАг;

Гарантія: Фірма-виробник дає покупцям акумуляторів Fenix ARB-L18 рік гарантії на свою продукцію.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%