Термометр Moller 101808

(1)

Немає в наявності

234 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Компанія   Moller-Therm, GmbH (Німеччина) чудово зарекомендувала себе у сфері розробки та виготовлення різних вимірювальних приладів.  Термометри інтер'єрні є однією з найпопулярніших груп товарів, які представлені цим виробником на ринку Європи та країн СНД. Термометр інтер'єрний є не тільки високоточним приладом для вимірювання температури, але стане вишуканою прикрасою будь-якого інтер'єру. Всі деталі та елементи приладів виготовляються та збираються в Німеччині.  Точність та гарантована довговічність – ось основний девіз компанії Moller-Therm. На підтвердження цього на свою продукцію виробник надає два роки гарантії. Технічні характеристики: термометр (ºС)

(бук), скло

Колір - кола+оливковий

Гарантія - 2 роки

Розміри - 255x75

Вага - 160 гр< /p>

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%