Код: 243-1110

Запальничка Zippo Guaranteed, 29547

Код: 243-1110
(1)

Немає в наявності

841 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Там де не спрацюють сірники або звичайна запальничка впорається вітрозахисна запальничка від компанії Zippo. Унікальна у своєму роді вона служитиме вам все життя, але враховуючи мільйонний модельний ряд виготовлених атрибутів - обмежиться однією буде складно. На нашому сайті представлений великий вибір оригінальної продукції бренду.

Класична запальничка виконана в білому матовому корпусі з логотипом бренду Zippo. Покриття стійке до подряпин, а якщо такі і з'являться, то їх навряд чи буде помітно. Запакована запальничка в чорну фірмову упаковку. Безпека покупця дуже важлива, тому всі запальнички від цього бренду поставляються незаправленими. Безпечно транспортувати запальничку можна як у кишені штанів, так і за допомогою чохла.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%