Кеди M-Tac MTC-8603008

Код: MTC-8603008-BK-41
(1)

Немає в наявності

1 081 грн.
(0)
Розмір
Колір: Black
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Класичні кеди M-Tac MTC-8603008 створені для відпочинку на природі, занять спортом та повсякденного міського носіння. Завдяки своєму непомітному вигляду, невибагливості, міцності та зносостійкості можуть використовуватися і як літнє тактичне взуття. Модель виготовлена з міцної бавовни-канвасу; у конструкції - язичок з того ж матеріалу, 6 металевих люверсів під поліестровий шнурок, підошва з поліхлорвінілу з накатом на носок та посилений задник. Рельєфний протектор, з різноспрямованими канавками.

Кеди були створені на початку ХХ століття і з того часу практично не змінилися. Зустрічайте перевірений часом класичний дизайн у лінійці українського бренду M-Tac.

Характеристики:

  • Верх: зносостійка бавовна Canvas 
  • Підошва:  Поліхлорвініл
  • Підкладка: Бавовна
Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Вид взуття: Кеди
Матеріал верху: Текстиль, Бавовна
Стать: Жіночий, Чоловічий, Унісекс
Сезон: Літо
Мембрана: ні
Призначення: Місто, Трекінг
Вікова група: Доросла
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%