Код: 4004395

Ніж для обробки Victorinox 4004395

Код: 4004395
(1)

Є в наявності

1 475 грн.
(0)
Кількість: 5
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис
Даний ніж від компанії Victorinox став однією з найпопулярніших моделей на ринку кухонних ножів завдяки своїй універсальності. Оснащений широким лезом, цей ніж буде доречним як для професійних кухарів, так і домогосподарок. Він чудово і рівносильно впорається як із нарізкою, так і з обробкою. Оснащений зручно сидить у руці і красивою рукояттю з чорного матового поліпропілену Fibrox. Клинок виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Серія: "Fibrox"

Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.

Рекомендації з експлуатації : Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. З низки причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття. Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, інакше леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви. Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному кухонному висувному ящику впереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному утримувачі. Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі). Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок чи консервів. Не рекомендується різати продукти на обробних столах та дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки із натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси). При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип: Ніж обробний
Матеріал леза: Нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки: Пластик
Довжина клинка: 15 см
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%