Код: 1001971

Міні-тир Gamo 6212203

Код: 1001971
(1)

Є в наявності

2 350 грн.
(0)
Кількість: закінчується
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис
  • Вироблено: під іспанською торговою маркою Gamo
  • Оригінальна назва: BULLET TRAP ROCKER (6212203)
  • Тип конструкції: механічна / з автоматичним скиданням
  • Кількість цілей: 5
  • Підходить: для стрільби з пневматики на ближній дистанції
  • Рекомендований калібр: 4.5 мм (.177 cal)
  • Матеріал: сталь
  • Габарити: довжина 20.32 см, ширина 16.5 см, висота 16.5 см (8 x 6.5 x 6.5")
  • Вага: близько 2,26 кг (5 фунтів)
  • Постачається: у коробці із захисними картонними прокладками

Чим примітна портативна мета Gamo Rocker
Це механічний міні-тир, оснащений кулеуловлювачем. Підійде для стрілянини на задньому дворі або в гаражі. Добре зроблений з досить товстого заліза, покритого захисним шаром фарби зеленого відтінку. Вирізняється простим дизайном.

Корпус являє собою невелику скриньку, в яку вміщено п'ять рухливих цілей. З правого та з лівого боку – по дві мішені круглої форми, схожі на пласкі ложки. У центрі підвішено металевий квадрат.

Бічні мішені при попаданні в них кулі піднімаються і замикаються зверху спеціальним язичком. Щоб повернути їх на вихідну позицію, не потрібно підходити до ящика і натискати на важіль або тягнути за мотузку (як, наприклад, потрібно робити під час роботи з мішенню «Білка»). Потрібно просто потрапити в центральний квадрат. Ось така цікава конструкція мішені для тренувальної стрільби!

На тильній стінці міні-тиру Гамо передбачено невеликий отвір, за який його можна підвісити. Також можна закріпити мету на якійсь підставі за допомогою шурупів.

Найкраще Gamo Rocker підходить для стрільби з пневматичної зброї з початковою швидкістю снаряда 750 футів в секунду (або 228,6 м/с). Рекомендується використовувати кульки або кулі зі свинцю. Найоптимальніша дистанція до мішені – близько 10 м.

Плюс кулеуловлювача полягає в тому, що снаряд при попаданні не дає уламків і не рикошетить, залишається всередині пристрою. Цим забезпечується безпека стрілянини.

Увага! Завжди надягайте навушники та стрілецькі окуляри для захисту органів слуху та очей! І переконайтеся перед стріляниною в тому, що міні-тир надійно встановлений.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%