Сублімована їжа TRAVELLUNCH Курячий суп з локшиною
Смачний зігріваючий курячий суп з локшиною - збалансована, калорійна страва швидкого приготування. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали біваку-кухню мандрівників і спортсменів усіх видів - від моряків та далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 500 мл (на 50 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися близько 5 хвилин.
Склад: макарони (пшенична манна крупа) 73%, сіль, дріжджовий екстракт, мальтодекстрин, пальмовий жир, цибуля, курячий жир 0,4%, екстракт курки 0,2%, винна кислота, модифікований крохмаль, лактоза, спеції, екстракти прянощів, підсилювач смаку: E 621, трави, ароматизатори.
Алергени: молоко, глютен. Може містити сліди яйця, сої та селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
- Вага нетто: 2 x 50 г
- Необхідна кількість води: 2 x 500 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 336 ккал / 1424 кДж
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 11 г; білок – 12 г; вуглеводи – 61 г, з яких цукор – 3,8 г; жир – 3,9 г, з яких насичений жир – 1,8 г; волокно - 2,2 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.