Подорожі Сходом нікого не залишають байдужим, так сталося і в разі бренду ЇDLO. Думка, яка давно літала, матеріалізувалася, і була створена марокканська страва - розкішний кус-кус по-марроканськи з яловичиною ЇDLO, із соковитими овочами та ароматними східними спеціями. Одна з найскладніших страв в асортименті ЇDLO адже воно налічує 14 компонентів і один найважливіший - наше натхнення.
Виготовлено методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Метод приготування:
- струшити та відкрити пакет
- отримати поглинач
- залити страву окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті та почекати протягом 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати:
- якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак
- це абсолютно безпечно
Склад:
- варена сушена яловичина
- кус-кус (борошно твердих сортів пшениці, вода)
- тушковані сублімовані овочі (цибуля, морква, помідор, перець, кабачок)
- петрушка сушена
- часник сушений
- куркума
- коріандр
- перець чорний
- сіль
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.