Код: LA FTE-32-BL-35

Рюкзак Lowe Alpine AirZone Trek+ 35:45

Код: LA FTE-32-BL-35
(1)

Немає в наявності

4 286 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Компактний зручний рюкзак Airzone Trek+ 35:45 фірми Lowe Alpine - відмінний вибір для виїздів на природу. Зі спиною стикається спеціальна підвішена сітка системи Air Zone, забезпечуючи максимум вентиляції. Містке головне відділення, передній та нижній доступ з перегородкою на блискавці, клапан із зовнішньою та внутрішньою кишенями на блискавці. Зовнішня містка еластична кишеня, дві бічні кишені на блискавці, дві бічні еластичні кишені. Анатомічні плечові лямки з грудною стяжкою зі свистком та з кишенею на блискавці, стегновий пояс із кишенями на блискавці, бічні стяжки, петлі для кріплення спорядження. Модель має вбудовану накидку від дощу, сумісну з питною системою.

Характеристики:

  • Об'єм: 35 + 10 л
  • Розміри: 69 x 34 x 31см
  • Вага: 1.74 кг
Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Об `єм: 35, 45 л
Стать: Чоловічий
Призначення рюкзака: Трекінговий
Вікова група: Для дорослих
Вага: 1740 г
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%