Запальничка Zippo Gray Dusk, 28378

Код: 243-1212
(1)

Є в наявності

1 346 грн.
(0)
Колір: Grey
Кількість: 1
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Який на вашу думку має бути запальничка? Як мінімум, вона має бути зручною та надійною у використанні, а як максимум – це має бути запальничка від торгової марки Zippo. Конструкція даної запальнички – вітрозахисна. Інноваційні технології, багаторічні досягнення американських майстрів вкладені у кожну запальничку в індивідуальній подарунковій упаковці. Не відмовте собі в задоволенні стати володарем такого легендарного кишенькового атрибуту.

Перед вами класична вітрозахисна запальничка від Zippo у темно-сірому оформленні з глянсовим покриттям. Конструкція запальнички дозволяє відкривати її однією рукою. Для того щоб отримати від пристрою максимум продуктивності рекомендуємо використовувати всі елементи «рідного» виробництва. У комплект поставки входить запальничка та подарункова упаковка.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%