Код: 243-1225

Запальничка Zippo Reg Diagonal Weave, 28182

Код: 243-1225
(1)

Є в наявності

1 210 грн.
(0)
Колір
Кількість: 3
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Zippo – всесвітньо відомий бренд, який розуміється на створенні вітрозахисних запальничок. Існуючи на світовому ринку близько 100 років модельний ряд бренду досяг незбагненної розуму позначки – понад 500 млн штук. Деякі моделі були створені за прототипом перших випущених, якщо особливі лімітовані версії спеціально для колекціонерів. Так, дійсно, не рідко вироби від цієї американської компанії стають предметом колекцій, але у застосуванні – це надійна та зручна запальничка.

Модель Reg Diagonal Weave має класичний матовий хромований корпус з оригінальним малюнком. Це чудовий дизайн, що підійде на будь-який смак. Малюнок діагоналі від темних до світлих смуг, які в залежності від освітлення грають. Постачання в оригінальній упаковці Zippo робить запальничку максимально підходящою як подарунок.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%