Запальничка Zippo Serenity Prayer, 28458

Код: 243-1221
(1)

Є в наявності

1 408 грн.
(0)
Колір
Кількість: 1
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Запальнички від торгової марки Zippoпродаються з 1932 року. Вони стали легендарним продуктом Америки з їхнього відкриття. Шлях від створення до наявного модельного ряду довгий та тернистий. Творця цієї вітрозахисної запальнички надихнув його приятель, який безуспішно намагався провести свою запальничку. Саме це спонукало його на створення такої запальнички, яка працюватиме за будь-яких умов.

Одна з улюблених запальничок - модель сталевого кольору з гравіюванням. Гравіюванням нанесена частина молитви «Молитви про спокій» Р. Нібура:
«Господи, дай мені сил прийняти те, що я не в силах змінити,
Дай мені сили змінити те, що можливо,
І дай мені мудрість навчитися відрізняти перше від другого.»

Приємну в руках матову поверхню створює технологія лощення. На запальничці не залишаються сліди від пальців, вона прослужить вам багато років і не втрачатиме своєї привабливості. Як бачите, у такому простому кишеньковому пристосуванні може бути вкладений духовний зміст. Це прекрасна ідея на подарунок, тим більше, що поставляється вона у фірмовій упаковці з логотипом бренду. Доповнити її можна якісним шкіряним чохлом із петлею для носіння на поясі. 

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.
Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%