Код: 243-1148

Запальничка Zippo Tattoo Tiger Design, 29884

Код: 243-1148
(1)

Є в наявності

1 807 грн.
(0)
Колір
Кількість: 1
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Для бренду зі світовим ім'ям Zippo характерні такі особливості як висока якість складання, карколомний дизайн, надійна конструкція, легкість. Застосування будь-якої запальнички від цієї торгової марки може принести лише задоволення. Вони миттєво спрацьовують, здатні працювати в польових умовах, що робить їх ідеальними не тільки для повсякденного застосування, але й для активного відпочинку, туризму, полювання чи риболовлі.

Дана модель представлена в дуже привабливому дизайні. Крім того, що розробники виконали корпус із високоякісної латуні, яка грає при хорошому освітленні, вони ще й малюнок виконали дуже незвично. Агресивний тигр прикрашає лицьову сторону запальнички і, якщо дивитися на малюнок на світлі, можна помітити, що він ніби плаває на поверхні запальнички. Постачається модель у фірмовій упаковці Zippo.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Латунь
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%