Запальничка Zippo Stamp, 28994

Код: 243-1095
(1)

Є в наявності

1 748 грн.
(0)
Кількість: 3
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Якщо ви ще не чули про такого виробника як Zippo, то можна точно сказати про те, що ви не тримали в руках найякіснішу запальничку у світі. Компанія, що має глибоке американське коріння, представила світу повсякденний атрибут, який не перестане працювати навіть за сильного вітру. Для підпалювання використовується найпростіша, але довговічна система за допомогою крем'яного каменю. Також варто відзначити те, що запальничка Зіппо може стати не лише атрибутом щоденного використання, а й найкращим подарунком для чоловіка та жінки.

Дизайн кожної запальнички – це окрема історія розробки і, звичайно ж, в результаті унікальний дизайн. Представлена запальничка, виготовлена в латунному корпусі з грубо вибитим логотипом бренду. Поверхня корпусу не глянсова, а матова. Перевагою матової поверхні є не збирати сліди від пальців. Лицьова сторона, як раніше писали, є лого вибите об'ємним штампуванням. Стандартна комплектація запальнички Зіппо, не включає наявність додаткових комплектуючих і навіть палива, тільки не заправлену її можна безпечно транспортувати по всьому світу.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%