Запальничка Zippo Reg Linen Weave, 28181

Код: 243-1218
(1)

Є в наявності

1 190 грн.
(0)
Колір
Кількість: 8
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Сучасні тенденції кишенькових атрибутів показують, що в моді імітація стертого металу, іржі. Американський бренд дотримуючись переваг своїх користувачів всіляко намагається догодити і створює нові і нові дизайни. Їхні матові запальнички користуються особливою популярністю, адже на них не помітні відбитки пальців, покриття стійке до вицвітання та появи подряпин.

Виробник дає довічну гарантію на свою продукцію і пропонує використовувати «рідні» складові елементи для максимально продуктивної роботи запальничок. 

МодельZippo Reg Linen Weave - нова перспектива хромованого сталевого корпусу від американського бренду. Льняний візерунок надає особливого вигляду запальничці та фактурному сприйняттю. Світове визнання вітрозахисних запальничок Zippo штовхає створення креативних шаблонів. Постачається запальничка у гарній подарунковій упаковці.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%