Код: 243-1042

Запальничка Zippo Broken Glass, 250.325

Код: 243-1042
(1)

Є в наявності

1 646 грн.
(0)
Колір
Кількість: 1
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Бензинова захищена вітрозахищена як і будь-який інший повсякденний аксесуар, доповнити не тільки практичну складову вашого набору, але і додасть йому оригінальності, і головне підкреслить ваш стиль. З моменту заснування і по сьогодні виробником було випущено і розіслано по всьому світу більше 500 мільйонів екземплярів запальничок, і звичайно зараз вибрати серед величезного асортименту Зіппо не так просто, але можливо. Серед моделей можна зустріти різні матеріали корпусу починаючи від латуні і закінчуючи золотом, що відрізняються обробкою та нанесенням малюнка, та способом фінішної обробки поверхні.

Корпус запальнички Zippo Broken Glass виконаний з високоякісної нержавіючої сталі, що має фінішну матову обробку. На лицьовій частині запальнички розмістився дуже реалістичний шматок розбитого скла у блакитних відтінках. Комплектується запальничка оригінальною картонною упаковкою чорного кольору із зображенням лого. 

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%