Код: 243-1083

Запальничка Zippo Leather Flame, 28832

Код: 243-1083
(1)

Є в наявності

1 885 грн.
(0)
Кількість: 1
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Компанія Zippo - це єдиний виробник запальничок, який володіє настільки широким асортиментом виробленого продукту, що покупець точно не зможе встояти від покупки одночасно декількох екземплярів. Крім того, що компанія і на сьогоднішній день виробляє даний вид повсякденного атрибуту, вони і є першовідкривачами вітрозахисної конструкції. Сама конструкція може і на перший погляд і проста, але вона значно відрізняє цей продукт від звичних запальничок. Бренд на сьогодні має величезну кількість екземплярів запальничок, які неможливо порахувати, але є зразкова цифра - 500 мільйонів штук.

Запальничка Zippo Leather Flame - це унікальна за дизайном запальничка, лицьову сторону якої можна легко сплутати зі справжньою шкірою. Зовнішня частина корпусу виконана у металевому корпусі золотистого кольору з нанесенням оригінального малюнка та закріплення матовості поверхні. Покриття забезпечить збереження кольору і при цьому поверхня не збирає слідів від пальців.  Для безпечного носіння такого вишуканого виробу рекомендується використання чохла зі шкіри на пояс.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%