Кухонний ніж Cold Steel Flexible Boning – правильний вибір будь-якого кулінара. Цей ніж виготовлений із високоякісних сучасних матеріалів, а його тонкий та вузький клинок підходить для виконання широкого спектру завдань як на професійній кухні, так і домашньої або польової.
Довгий (152 мм), трохи вигнутий по лезу меч виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 1.4116 Krupp Stainless Steel. Ця сталь використовується у галузях з підвищеними гігієнічними вимогами. Висока корозійна стійкість клинка, а також його міцність, гнучкість і стійкість ріжучої кромки дозволяють віднести цей інструмент до обвалочних ножів. Лінія ріжучої кромки розташована на осі обертання ножа. Завдяки цьому обвалочний ніж - найбільш керований, найбільш крутий з усіх кухонних ножів.
Рукоятка ножа виконана з гумового пластику Kray-Ex – композитного матеріалу на основі гуми та каучуку. Насправді це означає, що рукоять ножа перебуває у долоні жорстким хватом. Цьому сприяє ергономічна форма рукояті з заглибленням під пальці та западиною на бічній поверхні. Виступ-обмежувач у клинка захищає пальці від зісковзування на лезо. Чим зручно утримувати в руці як прямим, так і зворотним хватом.
Характеристики
- Сталь: 1.4116
- Рукоятка: Kray-Ex
- Вага: 105 г
- Довжина загальна: 286 мм
- Довжина клинка: 152 мм
- Товщина клинка: 1,75 мм
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.