Код: 4000495

Ніж для хліба Victorinox SwissClassic, хвиль. лезо, 21 см

Код: 4000495
(1)

Немає в наявності

1 607 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Неймовірно зручний та професійно зроблений ніж для хліба Victorinox. Виробництво – Швейцарія Ідеальний у роботі як для домогосподарок, так і для професійних кухарів. Дуже універсальний – дозволяє нарізати іншого продукти, як, наприклад, м'ясо, ковбасні вироби, м'які сорти сиру. Чудово підходить для роботи з кондитерськими виробами.  Обладнаний зручно сидить в руці і красивою рукояттю з чорного матового поліпропілену. Клинок довжиною 21 см. Виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Запакований у пластиковий чохол з логотипом Victorinox.
Серія: "SwissClassic"

Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.

Рекомендації з експлуатації :  < /strong>  
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви.
Ножи найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки та полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі у традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному утримувачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скоблення, дряпання , відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.< /span>

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип: Ніж для хліба
Матеріал леза: Нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки: Пластик
Довжина клинка: 21 см
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%