Професійний кований столовий ніж, з клинком довжиною 10 см.
Виготовлений з кованої високоякісної нержавіючої сталі.< br style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Exo 2", sans-serif; font-size: 16px;" />
Рукоять виконана з чорного ударостійкого пластику.< br style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Exo 2", sans-serif; font-size: 16px;" />
Серія: "Grand Maitre"< br style="margin: 0px; padding: 0px; outline: none; color: rgb(0, 0, 0); font-family: "Exo 2", sans-serif; font-size: 16px;" />
Коване лезо відрізняється більшою, ніж у штампованого клинка, міцністю. Воно багатошарове за своєю структурою, завдяки чому з легкістю витримує значні навантаження протягом тривалого часу. ); font-family: "Exo 2", sans-serif; font-size: 16px;" />
Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
Рекомендації з експлуатації:
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви.
Ножи найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки та полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі у традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати в спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скоблення, дряпання , відкривання пивних пляшок або консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.< /span>
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.