Гострий та зручний обробний ніж Victorinox SwissClassic. Розроблений в ергономічному дизайні з якісних матеріалів, він легко справляється з будь-якими завданнями. Зручний і компактний, він отримає своє схвалення як з боку професійних кухарів, так і захоплених домогосподарок. Рукоятка, виготовлена з чорного матового поліпропілену, легко вміщується. у руці для тривалої роботи без втоми. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Серія: "SwissClassic"
Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
Рекомендації з експлуатації :
- Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.
- Одразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, в іншому випадку леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви.
- Ножи найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки та полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційній висувній кухонній ящику впереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному утримувачі.
- Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
- Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.
- Не рекомендується різати продукти на обробних столах та дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
- При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.
Характеристики:
- Виробник: VICTORINOX
- Країна виробник: Швейцарія
- Твердість клинка, HRC: 55-56
- Довжина клинка, мм: 20
- Марка сталі: X50CrMoV15
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.