Код: 4004478

Ніж кухонний обробний Victorinox Wood 20 см

Код: 4004478
(1)

Немає в наявності

2 418 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Прекрасний зразок одного з робочих ножів для обвалки м'яса для шеф-кухаря або професійного м'ясника від швейцарського бренду Victorinox. Розроблений в ергономічному дизайні із високоякісних та довговічних матеріалів. Оснащений зручно сидить у руці і красивою рукояттю з червоного дерева. Клинок виконаний із високоякісної нержавіючої сталі.

Серія: "Wood"

Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність.

Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.

Рекомендації з експлуатації:

Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.

Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, інакше леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви.

Ножи найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційній висувній кухонній ящику впереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному утримувачі.

Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).

Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.

Не рекомендується різати продукти на обробних столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).

При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип: Ніж обвалочний
Матеріал леза: Нержавіюча сталь
Матеріал рукоятки: Дерево
Довжина клинка: 20 см
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%