Професійний кований кухонний ніж з повітряними кишенями серії Santoku від Victirinox. Клинок довжиною 17 см. Лезо володіє широким клинком і тонкою, що легко заточується ріжучою кромкою. Повітряні кишені дозволяють нарізати продукти завтовшки з паперовий лист, уникаючи їх прилипання до поверхні ножа. Ніж ідеально ріже, рубає та кришить навіть м'ясо та рибу, що містять кістки і може застосовуватися навіть для декорування продуктів. Обладнаний вузькою ручкою, цей ніж відмінно лягає в руці і тим самим полегшує роботу кухаря.
Виготовлений із кованої високоякісної нержавіючої сталі.
Рукоятка виконана з чорного удароміцного пластику.
Серія: "Grand Maitre"
Коване лезо відрізняється більшою, ніж у штампованого клинка, міцністю. Воно багатошарове за своєю структурою, завдяки чому легко витримує значні навантаження протягом тривалого часу.
Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому, кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
Рекомендації з експлуатації :
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. З ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, інакше леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки та полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційній кухонній висувній ящику впереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному тримачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок чи консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах та дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.