Зимовий костюм Tramp Iceberg TRWS-003.10

Код: 22595
(1)

Немає в наявності

5 798 грн.
(0)
Розмір
Колір
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Зимовий костюм Ice Berg - це дуже теплий універсальний зимовий костюм. Він підходить для любителів активного відпочинку, стаціонарної риболовлі та полювання в екстремально холодних погодних умовах. Костюм має всі необхідні елементи для збереження тепла та комфорту за будь-яких погодних умов: мембранна тканина, водонепроникне просочення, утеплювач з високими ізоляційними властивостями. Усі шви виробу проклеєні.  Мінімально допустима температура застосування -45 градусів, за умови дотримання принципу багатошаровості термоізоляції. 

Куртка має капюшон з жорстким козирком, безліч зручних внутрішніх і зовнішніх кишень, у тому числі збільшені зовнішні кишені з дренажними отворами, гумка з фіксатором на талії, і капюшоні, посилені лікті, регульовані манжети, а також світловідбивачі.

Напівкомбінезон має подовжену центральну блискавку, регульовані по довжині лямки, посилені коліна і гетри, безліч зручних внутрішніх і зовнішніх кишень, знімні м'які вставки на колінах, гумка на талії, і снігоза .

Характеристики:

  • Водонепроникність: 10 000 мм ст. ст.
  • Утеплювач: TermalPro 350 г/м2
  • Мембрана: 10 000 г/м2
Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Стать: Чоловічий
Водостійкість матеріалу: 10000 мм H2O
Сезон: Зима
Тип тканини: Нейлон
Капюшон: з'ємний
Призначення: Туризм
Захист від води: так
Тип куртки: З утеплювачем, Мембранні
Утеплювач: Синтетичний
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%