Код: id3650

Трикотажні рукавички/рукавиці Thinsulate MFH 15457

Код: id3650
(1)

Немає в наявності

231 грн.
(0)
Розмір
Колір
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

У холодну пору року, коли руки довго знаходяться на відкритому повітрі, одним з найважливіших видів одягу є рукавички. Пропоновані рукавички м'які, теплі та особливо підходять рибалкам, мисливцям і тим, хто довго знаходиться на відкритому повітрі та на морозі.

Дана модель являє собою рукавички без пальців + рукавиці.
Усередині рукавички знаходиться утеплювач Тінсулейт.

Утеплювач Тінсулейт став синтетичним замінником натурального пуху, не володіючи в той же час його недоліками: здатність абсорбувати вологу у матеріалу менше 1%.
Такийзберігає тепло і дозволяє випаровуватися зайвій волозі. Він залишається найвідомішим теплоізолюючим матеріалом на світовому ринку, ефективно зберігаючи тепло при найменшому обсязі.

Завдяки тому, що пальці знаходяться разом, тепло руки краще зберігається – так, як це відбувається у рукавиці. При цьому є додаткове місце для кожного пальця, що ще більше сприяє утриманню тепла.

Головний плюс даної моделі – можливість відкинути частину, виконану у вигляді рукавиці. Таким чином відпадає необхідність знімати всю рукавичку, завдяки чому більша частина руки залишається в теплі і не піддається впливу вітру та холоду.

Одночасно рукавички не потрібно нікуди класти, чим зменшується ймовірність упустити їх або забути.
Відкинута частина фіксується липучкою та не заважає роботі.

Для підвищення зносостійкості по долоні і великому пальцю рукавички посилені додатковим матеріалом.
На зап'ясті в'язка двошарова і є м'якою гумкою. Вона м'яко облягає руку і не дає теплу виходити назовні, одночасно оберігаючи від вітру.

  • Тканина: 100% акрил
  • Внутрішня: 100% поліестер
  • Утеплювач: 100% 3M Thinsulate
  • Колір: темно-зелений (оливковий)
Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Вид виробу: Рукавички, Рукавички-рукавички, Мітенки-рукавиці
Стать: Чоловічий
Тип тканини: Акрил
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%