Код: RA1104

Стол складной Ranger Rpractical ТА 21405

Код: RA1104
(1)

Немає в наявності

599 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Самый простой и компактный стол Ranger Rpractical ТА 21405 при выезде на природу или в хозяйстве просто незаменим. Он может пригодиться везде – даже дома, когда вы готовитесь принять большую компанию, можно прекрасно устроить фуршет, настольные игры. И на природе такой стол обеспечит вам комфортабельный отдых.

Стол предельно простой – разложить и собрать его Вы сможете без посторонней помощи и дополнительных инструментов за 10 секунд. Ножки складываются под столешницу, что делает стол в сложенном виде плоским. Для переноски сложенного стола предусмотрена ручка. А вес 3,75 кг за счёт лёгкой конструкции каркаса из алюминия. Столешница – ламинированный ДВП, усилена металлическими перемычками, выдерживает нагрузки до 30 килограммов.

Простой, удобный, лёгкий стол прослужит верой и правдой не один год.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Складна конструкція для зберігання та транспортування: так
Матеріал каркасу (опор): Алюміній
Матеріал стільниці: ДВП
Максимально допустиме навантаження: 30 кг
Можливість регулювання опор по висоті: ні
Тип туристичних меблів: Стіл
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%