Суп-пюре з грибами ЇDLO виготовлений методом дегідратації натуральних інгредієнтів.
Метод приготування:
- струшити та відкрити пакет
- отримати поглинач
- залити страву окропом 450 мл (до рівня 8,5 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті та почекати протягом 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад:
- картопляні пластівці
- шампіньйони сушені
- цибуля сушена
- петрушка сушена
- кріп сушений
- вершки сушені
- перець
- сіль
Технічні характеристики:
- Об'єм: 450 мл
- Енергетична цінність: 364 ккал
- Білки: 21 г
- Жири: 6,2 г
- Вуглеводи: 61 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.