Код: 601101.01

Сублімати Emergency Food Бефстроганов з рисом у банку 1,2 л

Код: 601101.01
(1)

Є в наявності

2 430 грн.
(0)
Кількість: 7
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Готова сублімована страва «Бефстроганів з рисом» входить до складу пакетів аварійного харчування Emergency Food від швейцарської групи компаній Katadyn. Також його можна придбати окремо. 

Це збалансована та натуральна їжа, яку легко приготувати: залийте блюдо окропом, завадіть і почекайте 5 хвилин, поки вода вбереться. 

1,2-літрова консервна банка легко відкривається (кришка з «ключом»). Крім того, кожна банка оснащена пластиковою кришкою, якою можна скористатися після першого відкриття банки. 

Їжа розфасована за допомогою вакууму та азоту. Це гарантує їй мінімальний термін придатності до 15 років. Emergency Food розроблений як «недоторканний запас» їжі, яка може дуже довго зберігатися незалежно від температури та вологості для того, щоб стати справжньою знахідкою у разі непередбачених обставин, стихійних лих чи техногенних катаклізмів. 

Також великі банки зручно брати в експедиції.  

На сьогоднішній день вакуумно-сублімаційна сушіння вважається найдосконалішим методом консервування. Сублімовані страви зберігають до 95% поживних речовин, вітамінів та мікроелементів, мають малу вагу та тривалий термін придатності. 

Крім того, це здорове та натуральне харчування, яке не містить консервантів, ароматизаторів та штучних барвників — за даної технології вони просто не потрібні.

Технологія сублімаційного сушіння включає 3 етапи:

1. Спочатку продукти піддаються шоковому заморожуванню. Швидка заморозка перетворює вологу, що міститься в продуктах на мікроскопічні кристали льоду, які не ушкоджують структуру продукту. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.

2. Наступний етап — процес сублімації. У вакуумній камері лід випаровується, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи.

3. Готові продукти упаковуються в консервні банки в інертному середовищі, в яких страви зберігаються 15 років, незалежно від навколишньої температури та вологості.

• приготовлено методом сублімаційного сушіння

• не містить консервантів, штучних ароматизаторів та підсилювачів смаку

• відмінне поєднання ваги та поживності 

• просте приготування

• суттєва економія часу та палива

• термін придатності: 15 років

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Упаковка: Пластикова банка
Тип: Другі страви
Термін придатності: 180 мес
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%