Гаспачо з яловичиною ЇDLO виготовлено методом інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Метод приготування:
- струшити та відкрити пакет
- отримати поглинач
- залити страву окропом 450 мл (до рівня 8,5 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті та почекати протягом 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад:
- нутове пюре сушені
- яловичина сушена варена
- томат сушений
- паприка червона сублімована
- петрушка сушена
- цибуля сушена
- мускатний горіх
- коріандр
- часник сушений
- перець чилі мелений
- сіль
Технічні характеристики:
- Об'єм: 450 мл
- Енергетична цінність: 318,1 ккал
- Вага: 60 г
- Білки: 22 г
- Жири: 5,28 г
- Вуглеводи: 46,95 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.