Суп гороховий зі свининою ЇDLO більшою мірою відноситься до ресторанної їжі. Адже горох вимагає досить тривалого замочування, м'ясо – відварювання, а сам процес приготування займає не менше години. Ми вирішили подарувати тобі шанс відчути себе відвідувачем мальовничі у світі природного ресторану – гірського. І при цьому гороховий суп з яловичиною від бренду ЇDLO по-любому. урізноманітнить твій раціон у поході. Чудовий смак, чудовий «малюнок» інгредієнтів, одним словом - все, як завжди. Роль спецій виконує сушений кріп, який надає потрібної пряності продукту. Традиційно всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.
Виготовлено методом інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Метод приготування:
- струшити та відкрити пакет
- отримати поглинач
- залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті та почекати протягом 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати якщо "пощастило" спробувати поглинач за смаком, це абсолютно безпечно
Склад:
- свинина сушена варена
- горохове пюре сушені
- цибуля сушена
- морква сушена
- часник сушений
- кріп сушений
- петрушка сушена
- куркума
- морська сіль
Технічні характеристики:
- Об'єм: 400 мл
- Енергетична цінність: 315,2 ккал
- Білки: 20,5 г
- Жири: 3,8 г
- Вуглеводи: 49,8 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.