Ніж філейний Cold Steel Fillet Knife 6 недарма має велику популярність. Він добре справляється зі своїми обов'язками у різних ситуаціях. Філейний ніж – цінний інструмент для будь-якого рибалки і може стати чудовим подарунком.
Клинок виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі 1.4116 Krupp Stainless Steel, що характеризується високим ступенем корозійної стійкості, а також чудовою механічною міцністю та ріжучою кромкою. Ця сталь використовується у галузях з підвищеними гігієнічними вимогами. Вона є чудовим матеріалом для виготовлення кухонних ножів.
Довжина клинка 152 мм з гладким типом заточування і товщина клинка по обуху 1,75 мм забезпечують прекрасні ріжучі якості ножа, а гострий кінчик дозволяє легко позбавлятися луски, нарізати м'ясо, птицю, різати будь-які м'які продукти. Вузьким та гнучким клинком зручно пластувати філе риби, м'яса.
Клинок типу full-tang переходить у повний хвостовик, на який кріпляться плашки ручки. Така конструкція вважається особливо надійною та практичною. Для виготовлення ручки використовується резиноподібний матеріал Kray-Ex. Завдяки його властивостям та рельєфній поверхні рукоять зовсім не ковзає у вологій руці. Великий наголос не дозволить пальцям зісковзнути на лезо під час роботи.
Ніж зручно носити із собою, він легко поміститься у рюкзаку чи сумці, а якісний чохол захистить інші речі від можливого пошкодження.
Характеристики
- Вага: 3.6 унції
- Довжина: 6"
- Товщина леза: 1.75 мм
- Довжина леза: 6"
- Сталь леза: Німецька 4116 Stainless Cryo Quenching
- Довжина/матеріал рукоятки: 5-1/4 «Kray-Ex™
- Загальна довжина: 11-1/4"
- Додаткові функції: Доступний окремий чохол Secure-Ex® (артикул #SK20VB)
- Сталь: Німецька сталь
- Форма клинка: Пряма.
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.