Код: 243-1098

Запальничка Zippo All Who Served, 29092

Код: 243-1098
(1)

Є в наявності

1 195 грн.
(0)
Колір
Кількість: 3
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис
Американський виробник вітрозахисних запальничок не покладаючи рук, працює з винаходом нового і звичайно ж неповторного дизайну для користувачів як Америки, так і покупців з інших країн. Компанія Зіппо, це наочний приклад того, наскільки важливою є позитивна репутація, і як сильно виробник дорожить довірою. Брендом прокладено вже великий шлях у проміжку 85 років, при цьому колекція запальничок зростає з кожним днем. Для тих, хто вже знайомий з продукцією від торгової марки Zippo – дана модель буде чудовим доповненням до колекції зі справжнім американським стилем.

Цінителі американського стилю гідно оцінять цю барвисту, фантастичну роботу, виконану дизайнерами компанії. Виконано модель у добре знайомому металевому корпусі з використанням оригінального темно-синього відтінку присутнього на прапорі США. Покриття стійке до подряпин та незначних механічних пошкоджень. На передній стороні запальнички розмістилося зображення американського прапора з написом "Honoring All Who Served". у перекладі «Читаємо Всіх Служили». Комплект поставки складається з: фірмово-картонної упаковки в чорному кольорі та запальнички. Аксесуар постачає не заправленим, тому набагато безпечніше його транспортувати.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%