Запальничка Zippo Dice, 29412

Код: 243-1220
(1)

Є в наявності

1 346 грн.
(0)
Колір: Grey
Кількість: 3
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Запальнички торгової марки Zippo відомі не тільки своїм бездоганним зовнішнім виглядом, але й надійністю у використанні. Це саме той продукт, який не підведе у будь-якій ситуації і буде вірою та правдою служити вам довгі роки. Запальничка, як щоденний атрибут, потрібна всім, як чоловікам, так і жінкам, що робить її універсальним подарунком на будь-який випадок. Носити можна і на ремені, і в кишені.

Сатиновий фініш і унікальне гравіювання робить це  запальничку карколомним аксесуаром. Гральні кубики, які зображені на лицьовій стороні запальнички, виглядають настільки реалістично і красиво, що будуть приємно радувати око при кожному застосуванні запальнички у справі. Покриття Satin Chrome дозволило залишатися непомітним відбиткам пальців. Довічна гарантія, фірмова упаковка – додається до кожної моделі запальнички.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%