Запальничка Zippo Varsity Club, 28441

Код: 243-1062
(1)

Є в наявності

1 339 грн.
(0)
Кількість: 2
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Американська компанія Zippo - це знаменитий у всьому світі бренд, який славиться своїми стильними та практичними насправді бензиновими вітрозахисними та запальничками. З моменту заснування в 1932 році, запальнички від виробника зазнали сильного поліпшення, було зроблено потовщення зовнішнього шару конструкції в 1,5 рази, доопрацьований механізм клацання rdquo; при відкриванні та покращений спосіб подачі палива на верх гніт. Серед величезного вибору запальничок Зіппо неможливо вибрати одну, завжди знайдеться як мінімум дві найкрасивіші і їх захочеться купити як пару.

Для виготовлення зовнішнього корпусу виробник використовує сучасні матеріали, стійкі до стирання. Використовуються такі метали як латунь і хромнікель, дорожчі моделі виконані з чистої міді, титану, срібла і навіть золота. За свій більший ніж вісімдесятирічний стаж, продукцію компанії можна дізнатися у будь-якому куточку світу. 

Металевий корпус запальнички виконаний у бежевому кольорі з оригінальним малюнком дівчат із вивіскою університетського спортивного клубу в стилі Пінап. 

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%