Запальничка Zippo Made In Usa Flag, 24797

Код: 243-1037
(1)

Немає в наявності

1 235 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Запальничка – ось що потрібно всім, без винятку, незалежно від статусу та місця роботи. Тільки запальнички від торгової марки Zippo мають високу якість виконання і неймовірно стильне виконання. Компанія використовує високотехнологічне обладнання та інноваційні розробки для створення своїх виробів. На кожну запальничку виробник дає довічну гарантію.

Запальничка моделі Zippo Made In Usa – із кричащим зображенням місця її народження. Напис «Made In Usa» на фоні американського прапора. Однозначно країна пишається таким якісним продуктом і хоче, щоб ви оцінили старання майстрів Zippo. Хромований корпус стійкий до втрати кольору, до подряпин. Запальничка легко керована, красива та надійно складена. Постачається у фірмовій упаковці Zippo.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%