Код: 243-1067

Запальничка Zippo Web All Over, 28527

Код: 243-1067
(1)

Є в наявності

2 360 грн.
(0)
Кількість: 1
  • Товар доданий до порівняння
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

У кожного користувача завжди в кишені є улюблений повсякденний атрибут з яким він не розлучається протягом ні на секунду. Компанія Зіппо може запропонувати аналог або доповнення до вашого набору улюблених аксесуарів - свою запальничку. Запальничка має незвичайний, але дуже стильний дизайн, який явно вирізняється серед аналогів, не лише зовнішністю, а й практичністю. Функціональність для американського виробника – завжди була на першому місці, тому запальничка вітрозахисна. Також варто відзначити один цікавий факт про те, що з моменту створення компанії було створено понад 500 мільйонів екземплярів кишенькового атрибуту.

Представлена запальничка має неймовірно залипальний дизайн, який легко може діяти як гіпноз для користувача. Фірмове лазерне гравіювання відповідає назві, і виконане у вигляді павутинки. Причому малюнок зображений на всіх гранях запальнички. Оригінальний чорний відтінок фону, виконаний завдяки використанню спеціальної технології – обробки високою температурою. Носити її можна як просто в кишені, так і в чохлі на поясі.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%