Неймовірно зручний шеф-ніж від швейцарського бренду Victorinox буде просто незамінний і незабаром стане улюбленцем на вашій кухні. Зі своїм призначенням, а саме основний робочий ніж шеф-кухаря, ця модель справляється блискуче. Він чудово справляється з нарізкою, обробкою, а також подрібненням м'яса та овочів. Оснащений широким лезом і ідеально збалансований, цей ніж буде доречним як для професійних кухарів, так і для домогосподарок. Оснащений зручно сидить у руці і красивою рукояттю з чорного матового поліпропілену Fibrox. Клинок виконаний з високоякісної нержавіючої сталі.
Серія: "Fibrox"
Кухонні ножі Victorinox — це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів — обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки з пластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
Рекомендації з експлуатації :
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. З ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, інакше леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлор або абразиви.
Ножі найкраще зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному кухонному висувному ящику впереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному утримувачі.
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок чи консервів.
Не рекомендується різати продукти на обробних столах та дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.