Код: 4004025

Набір для пікніка Victorinox 4004025

Код: 4004025
(1)

Немає в наявності

3 251 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Набір для пікніка Victorinox (ложка, вилка + ніж Pickniker 0.8853.W) 4.2441 - серед продукції яку пропонує швейцарська компанія, популярність на набори для пікніка у мисливців та туристів незмінна. Дані набори це комбінація практичності, компактного розміру та широкого вибору необхідних інструментів.
Якщо Ви придбаєте, набір 4.2431 від Victorinox, ви, безсумнівно, отримаєте не тільки вилку та ложку з міцної сталі, але й ніж моделі Pickniker 0.8853.W, в якому є вісім різних інструментів.
Складаний ніж Victorinox Picknicker 0.8853 – універсальний багатофункціональний ніж, який стане дуже корисним як у питаннях побуту, так і в польових умовах. Ця модель від відомого швейцарського виробника Victorinox включає вісім корисних інструментів, які виконують одночасно 11 функцій.

Велике лезо цієї моделі має надійний автоматичний фіксатор у розкладеному положенні, що робить цей інструмент повністю безпечним при роботі з ним. А в кожній з відкривалок (для банок та для пляшок) є функція викрутки. У рукояті є спеціальні пази для таких інструментів, як зубочистка, шило, штопор, пінцет. Є також спеціальне кільце, за допомогою якого ніж можна прикріпити до зв'язування ключів або до ременя, і він стане постійним супутником у будь-якій подорожі. Кожен інструмент, який є даною моделлю складаного ножа виготовлений з нержавіючої високоміцної сталі. А сама рукоять покрита спеціально обробленим нейлоном, який унеможливлює вислизання ножа з руки.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Чохол для зберігання та транспортування: так
Матеріал: Сталь
Вид столового приладу: Набір приладів
Складна конструкція: так
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%