Сублімована їжа TRAVELLUNCH Яловичина, макарони та гриби
Якщо вам подобаються м'ясні смаки, то страва з макаронів і яловичини створена просто для вас. Яловичина з макаронами та грибами, заправлена смаженою цибулькою та ароматними травами, це справжнє свято для гурманів, яке пропонує вам Travellunch. Цей тип сублімованої їжі - збалансована страва, яка швидко повертає сили та сприяє регенерації після напруженого дня. Крім того, його фантастичні смакові якості позитивно здивують вас у всіх відношеннях. Сьогодні Travellunch є синонімом надійності, який використовують мандрівники, альпіністи та моряки у всьому світі.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 350 мл (на 125 г) і близько 700 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст та закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: макарони 44% (пшенична манна крупа, яєчний білок, сіль), яловичина 8%, модифікований крохмаль, пальмовий жир, тости з цибулею 6 % (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), масляний порошок, томатний порошок, сіль, мальтодекстрин, гриби. 2%, сироватковий протеїн, кремовий порошок, дріжджовий екстракт, цибуля, зелень, спеції, ароматизатори.
Алергени: глютен, яйця, молоко. Може містити сліди сої та селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- відсутність консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
- Вага нетто: 250 г
- Необхідна кількість води: 700 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 431 ккал / 1810 кДж;
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 4,2 г; протеїн – 15 г; вуглеводи – 52 г, з яких цукор – 8,1 г; жир: 17 г, з яких насичений жир – 10 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.