Полента з яловичиною ЇDLO виготовлена методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Метод приготування:
- струшити та відкрити пакет
- отримати поглинач
- залити страву окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті та почекати протягом 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати: якщо "пощастило" спробувати поглинач за смаком, це абсолютно безпечно
Склад:
- кукурудзяні пластівці
- яловичина варена сушена
- паприка червона сублімована
- паприка зелена сублімована
- вершки сухі
- томат сушений
- часник
- перець чилі
- сіль
Технічні характеристики:
- Об'єм: 400 мл
- Енергетична цінність: 331,9 ккал
- Білки: 9,8 г
- Жири: 4,1 г
- Вуглеводи: 62,4 г
- Термін придатності: 24 місяці
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.