Борщ з квасолею та яловичиною ЇDLO виготовлений методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Метод приготування:
- струшити та відкрити пакет
- отримати поглинач
- залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч)
- ретельно перемішати
- закрити замок на пакеті та почекати протягом 10 хвилин
- насолоджуватися стравою
Не панікувати:
- якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак
- це абсолютно безпечно
Склад:
- яловичина варена сушена
- квасоля варена сублімована
- овочі тушковані сублімовані (буряк, капуста, морква, цибуля, петрушка)
- картопляні пластівці
- цукор
- сіль
Технічні характеристики:
- Об'єм: 450 мл
- Енергетична цінність: 289 ккал
- Білки: 13,9 г
- Жири: 4,3 г
- Вуглеводи: 50,8 г
- Термін придатності: 24 місяці
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.