Склад: сушена варена яловичина, рисові пластівці пропарені, овочі тушковані сублімовані (перець солодкий, цибуля) соус ткемалі, томатна паста, олія соняшникова, горіхи волоські, майоран, коріандр петрушка, Червоний перець, чорний перець, сіль. Виготовлено методом сублімації та інфрачервоного сушіння натуральних інгредієнтів.
Поки кавказці звідусіль сперечаються, чия ж насправді ця страва, наш шеф-кухар створив справжній похідний шедевр! Адже коли ти голодний і виснажений, то на першому місці для тебе буде смак, а не походження. І це… тобі знадобиться трохи терпіння, інакше зіпсуєш момент. Отже, ти зазвичай відкриваєш пакетик ЇDLO, заливаєш окріп і чекаєш 10 хвилин. Головне - не поспішай їсти, спокійно відкрий упаковку та вдихни аромат. Відчув?! Ну насправді, зазвичай ти, знаходячись хто знає де, сподіваєшся отримати хто знає що. Але аж ніяк не справжнє харчо, наче щойно з плити. Шматочки яловичини, рис, овочі (навіть помідори!) – це ще не все. Страва не була справжньою без суто грузинської приправи хмелі-сунелі. Тут є навіть волоський горіх. Навіщо? Не питай, пробуй, потім зрозумієш. Прекрасний смак страви гарантуємо, адже всі інгредієнти натуральні, а калорії реальні.Метод приготування: струсити і відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 350 мл (до рівня 8 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті і почекати 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Характеристики:
- Маса нетто: 57 г
- Маса порції: 400 г
- Енергетична цінність: 46,8 / 187,1 Ккал
- Білки: 2,4 / 9,4 г
- Жири: 1,1 / 4,5 г
- Вуглеводи: 7,1 / 28,2 г
- Термін придатності: 2 роки
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.