Сублімована їжа TRAVELLUNCH Різотто з куркою та овочами, без глютену
Смачне куряче різотто з овочами готується швидко і легко, ідеально підходить для подорожей. Без глютену! Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, пофлість адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали біваку-кухню мандрівників і спортсменів усіх видів - від моряків та далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 300 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: рис 55%, курка 8%, пальмовий жир, модифікований крохмаль, масло-порошок, горох 3%, морква 3%, сироватковий білок , мальтодекстрин, сіль, гриби, трави, курячий жир 0,2%, екстракт курки 0,1%, лактоза, дріжджовий екстракт, екстракти прянощів, винна кислота, ароматизатор.
Алергени: молоко. Може містити сліди яєць та селери.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
- Вага нетто: 125 г
- Необхідна кількість води: 300 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 405 ккал / 1709 кДж
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3,5 г; білок – 14 г; вуглеводи – 63 г, з яких цукор – 4,1 г; жир – 10 г, з яких насичений жир – 6,1 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.