Сублімована їжа VOYAGER Картопля з сиром
Новий рецепт, наповнений енергією для трек-блюд, шкіперської їжі, рятувального набору або щоденного ланчу. Сушені страви дійсно кращі, ніж порція їжі з банки, тому що вона смачніша, менше важить, компактніша і має більш тривалий термін зберігання.
Voyager пропонує смачні та енергетичні страви для спортсменів, туристів або матросів, для обідніх перерв в офісі, для виїздів у вихідні дні або для більш тривалих подорожей та експедицій. Асортимент має близько п'ятдесяти солоних та солодких страв, щоб задовольнити будь-який смак та потреби.
Техніка сушіння виморожуванням та різноманітність пропонованих страв забезпечують збалансовану дієту та збереження поживних елементів, необхідних організму в стресовій ситуації.
Спосіб приготування: відкрийте пачку, додайте до неї близько 360 мл (на 125 г) гарячої води, потім ретельно перемішайте вміст, особливо в нижній частині упаковки . Кількість води може бути трохи збільшена, залежно від бажаної консистенції. Закрийте застібку та зачекайте 5 хвилин. Можна готувати безпосередньо у пачці. 125 г саші трансформується у готову страву вагою 345 г.
Склад: зневоднена картопля 48%, ліофілізовані сири 30,4% (молоко), зневоднене картопляне пюре 12,2% (молоко, соя), молочний жир, сіль, спеції та ароматичні трави.
Алергени: молоко, соя.
Сублімація (ліофілізація) - спосіб сушіння заморожених вологовмісних продуктів під вакуумом, шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту, зберігає значну кількість корисних речовин, форму, запах і колір. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються до 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу. Сублімовані продукти відновлюють свої вихідні властивості під час додавання до них води.
Переваги Voyager:
- збалансоване, енергетичне та різноманітне меню
- мала вага та об'єм, що зручно при транспортуванні та зберіганні
- легкість та швидкість приготування
- зручна та безпечна упаковка з контролем атмосфери всередині
- багатофункціональне, захищене від випадкового відкриття упаковка, гарантує тривале збереження вмісту
Основні характеристики:
- Вага нетто: 125 г
- Регідратована вага: 345 г
- Термін придатності: 36 місяців
- Необхідна кількість води: 360 мл
- Енергетична цінність/калорійність на 100 г продукту: 1860 кДж / 442 ккал
- Поживна (харчова) цінність на 100 г продукту: жир - 19,1 г, з яких насичений жир - 10,1 г; вуглеводи – 49,7 г, з яких цукор – 2,6 г; білок – 21 г; сіль - 2,3 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.