Сублімована їжа TRAVELLUNCH Рис із курчам у соусі каррі
Куряче каррі - це смачна курочка з рисом в соусі каррі з додаванням мигдалю і султан-родзинок. Прекрасно урізноманітнить монотонність вашої кухні, запропонувавши вам неймовірний смак та поживні цінності. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали біваку-кухню мандрівників і спортсменів усіх видів - від моряків та далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 300 мл (на 125 г) або 600 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст та закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Склад: рис, частково модифікований крохмалем, курка (9%), ананаси, вершковий порошок (7%), суха олія, султан-родзинки, мигдаль, сироватковий продукт, курячий бульйон, мальтодекстрин, сіль, гідрований рослинний жир, ароматизатор, екстракти прянощів, барвник: бета-каротин. Містить: глютен, селера.
Алергени: горіхи, молоко, глютен.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
- Вага нетто: 250 г
- Необхідна кількість води: 600 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 395 ккал / 1664 кДж
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 3 г; білок – 12,4 г; вуглеводи – 60,7 г; жир - 11,4 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.