Туристична страва Adventure Menu курка в соусі Тікка Масала з рисом басматі 110 г - традиційна індійська кухня, яку з легкістю можете взяти з собою в подорож або похід.
Приготовлене за оригінальним рецептом: курка маринується 24 години в суміші вершкового йогурту і місцевих спецій, а потім на пару . Цей незабутній, трохи гострий вершковий соус приправлений свіжою кінзою і подається з рисом Басматі та куркумою.
Технічні характеристики:
- Склад: куряча грудка (30%), нарізані помідори (20%) (помідори, томатне пюре, лимонна кислота), рис басматі (16%), вершки (16%) , йогурт (10%) (молоко), цибуля, часник, масло вершкове, оливкова олія, сіль, імбир, гарам масалу, куркума, кмин, перець чилі, мелений коріандр, тростинний цукор, свіжий коріандр
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.