Код: 243-1060

Запальничка Zippo Flame Gray Dusk, 28378.120

Код: 243-1060
(1)

Немає в наявності

1 467 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Запальнички Zippo виготовляються тільки з високоякісних металів, таких як: латунного або хромонікелевого сплавів, а більш дорогі моделі з чистих сплавів - титану, срібла, міді та навіть із золота. Металевий корпус запальнички має привабливе глянсове покриття у темно-сірому відтінку, нанесення якого виконане за запатентованою технологією PVD. Дана технологія надає чудову стійкість до стирання та утворення раковин у корпусі у вигляді подряпин. Лицьова сторона запальнички прикрашена фірмовим логотипом у вигляді червоного полум'я. Для зручнішого транспортування запальнички можна використовувати чохол з можливістю його закріплення на поясі.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%