Код: 243-1079

Запальничка Zippo Skull Mask, 28828

Код: 243-1079
(1)

Немає в наявності

922 грн.
(0)
Кількість
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
Опис

Компанія Zippo володіючи багаторічним стажем роботи - може інтуїтивно передбачити бажання своїх покупців. Асортимент виробника настільки широкий, і навіть може здатися, що йому немає кінця. Серед такого величезного “арсеналу” моделей запальничок, кожен точно зможе знайти собі саме ту саму і найбажанішу. Оптимальний розмір запальнички, що точно зможе забезпечити її транспортування в кишені або з придбання чохла зі шкіри, дозволить носити її на ремені штанів. Зіппо наділяє лише найкращими якостями свої продукти, а саме використання якісного металу, використання інноваційних технологій для нанесення малюнка і, звичайно ж, найкраща серед аналогів збірка. 

Zippo Skull Mask має привабливий світлий основний відтінок фону. Матове покриття надає йому індивідуальності, при цьому зберігає його первісний малюнок без вицвітання та втрати кольору. Збереження відтінку кольору досягається за рахунок використання унікальної технології гарту шару фарби високою температурою. На передній стороні зображена справжня маска, що використовується на “День Мертвих” у Мексиці.

Характеристики

  • Тип: Запальнички
  • Вигляд: Кремнієві
  • Тип палива: Бензин
  • Матеріал: Метал
  • Розмір, мм: 55х37x12
  • Гарантія: довічна.

Комплектація
Запальничка Zippo, фірмове впакування.

Зображення та колір представленого товару можуть незначно відрізнятися від оригіналу продукції, залежно від розширення та налаштувань вашого монітора, а також умов освітлення під час зйомки.

Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.
Характеристики
Характеристики
Тип засобу: Запальничка
Відгуки
Отзывы
Є запитання щодо вибору товару? Скористайтеся допомогою Pro-консультанта
%