Сублімована їжа TRAVELLUNCH Макарони з яловичиною в соусі
Ароматна страва із ситних макаронів з апетитною яловичиною в соусі. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали біваку-кухню мандрівників і спортсменів усіх видів - від моряків та далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 450 мл (на 125 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися протягом 5-10 хвилин.
Склад: макарони 51% (пшенична манна крупа, яйце білок, сіль), пальмовий жир, модифікований крохмаль, яловичина 7%, мальтодекстрин, сіль, підсмажена цибуля 1,7% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), болгарський перець 1%, томатний порошок, цибуля, рисове борошно, цукор, дріжджовий екстракт, карамельний сироп, олія, трави, спеції, ароматизатори. >
Алергени: глютен, яйця. Може містити сліди селери, молока та сої.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
- Вага нетто: 125 г
- Необхідна кількість води: 450 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 421 ккал / 1769 кДж
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 4,5 г; білок – 12 г; вуглеводи – 57 г, з яких цукор – 5,4 г; жир – 15 г, з яких насичений жир – 9,1 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.