Сублімована їжа TRAVELLUNCH Пряний курячий суп з локшиною
Пряний індонезійський суп з локшиною і куркою - зігріваюча похідна страва. Цей високоякісний сублімат Travellunch, як і інші пропозиції, має відповідну калорійність, повністю адаптовану до людей, які займаються професійним спортом. Його легко приготувати, заощаджуючи багато часу та енергії. Сублімовані страви Travellunch легко завоювали біваку-кухню мандрівників і спортсменів усіх видів - від моряків та далекобійників до альпіністів і навіть полярників завдяки їх численним безперечним якостям.
Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї 500 мл (на 50 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Дайте настоятися близько 5 хвилин.
Склад: локшина (пшеничне борошно, сіль) 19%, картопляний крохмаль, пальмовий жир, мальтодекстрин, курка 7%, томатний порошок, цукор, загусник : E 410, модифікований крохмаль, морква, соєвий соус 1,4% (соя, мальтодекстрин, сіль), сіль, капуста, часник, чорний гриб, дріжджовий екстракт, курячий жир 0,9%, екстракт курки 0,3%, гірчичний порошок, червоний перець, чилі, лактоза, підсилювач смаку: E 621, цитрусова та винна кислота, спеції, трави, віддушка.
Алергени: молоко, селера, глютен, соя, гірчиця. Може містити сліди яєць.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого та повного видалення вологи. Швидке заморожування не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином, з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються у спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину — продукти низької якості не витримують технологічного процесу.
Переваги Travellunch:
- легко приготувати
- не вимагає кулінарії
- упаковка також є котелком
- універсальне застосування, наприклад, під час поїздок, походів, круїзів та скелелазіння
- щільна упаковка
- двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- великий вибір страв (сніданок, основна страва, десерти)
- багато вегетаріанських страв
- збалансовані за харчуванням страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання
- страви не потрібно зберігати в холодильнику
Основні характеристики:
- Вага нетто: 2 x 50 г
- Необхідна кількість води: 2 x 500 мл
- Енергетична цінність (калорійність) на 100 г сухого продукту: 391 ккал / 1643 кДж
- Поживна (харчова) цінність на 100 г сухого продукту: сіль - 6,1 г; білок – 11 г; вуглеводи – 52 г, з яких цукор – 10 г; жир – 13 г, з яких насичений жир – 8,3 г; волокно - 6,0 г
Виробник залишає за собою право вносити зміни до технічних характеристик, комплектації та конструкції, що не погіршують експлуатаційних характеристик виробів, без попереднього повідомлення.